Menu
Maandag-, dinsdag- & vrijdagmiddag
(niet op feestdagen)
Voorgerecht, hoofdgerecht & koffie
Bordje Iberico Ham 17mnd gerijpt
Cebo De Campo Ibérico
Traag gegaard buikspek
opgelegde rode kool
Artisanale vleeskroketjes
Tierentyn graantjes mosterd
Huisgemaakte camembertkroketjes
fris slaatje
Patatas Bravas
Lookdressing - paprika chilidressing
Flammkuchen
spek - rode ui – zure room
Tataki van rund
sesam - wasabimayonaise
Nacho's
chili con carne - kaasdip
Coquilles met mousse van pastinaak
grondwitloof – granny smith - champagnesausje
Artisanale kreeftkroketten
fris slaatje
Chateaubriand 2p
herfst groenten - champignon-, peper- of bearnaisesaus
Filet mignon
Warme groenten- saus naar keuze - verse frietjes
Braziliaanse ribeye
warme groenten – saus naar keuze – verse frietjes
Melkvarkenkroontje
romanesco – gele wortel – graantjesmosterdsaus
Vol au vent
Supplement zwezeriken
Lamskroontje
groentjes – krieltjes rozemarijn – sausje van oude port
Skreihaasje
puree – sausje van prei – chips van zoete aardappel
Scampi Ricard 9st
Scampi van de chef 9st
licht pittige getomateerde saus
Pasta van de chef
cannelloni -ricotta - spinazie - spek
vegetarische variant mogelijk
Salade Scampi
Bieslookdressing - Granny Smith
Salade geitenkaas 'Crottin de Chavignol'
Gekarameliseerde appel - spek - mosterddressing - vegetarische variant mogelijk
Supplement extra saus
Dame blanche
warme chocoladesaus – vanille ijs
Panna cotta van rood fruit
Chocolade-moelleux
vanille ijs
Sabayon van 43
Vanille ijs – rood fruit
Crème brûlée
Balletjes in tomatensaus
Home made chicken nuggets
Vol au vent