Menu
Lunch
Maandag-, dinsdag- & vrijdagmiddag
(niet op feestdagen)
Voorgerecht, hoofdgerecht & koffie
To share or not to share
Bordje Serranoham
Fakkelbrood
dip van curry
Artisanale pulled pork kroketjes
licht pikante mosterd
Bruschetta
tartaar van tomaat - parmezaan
Gepaneerde Nobashi garnalen
Kroketje van asperge 2st
fris slaatje
Witte pens
chutney van mango - opgelegde kool
Gerookte zalm
focaccia - zure room
Camembert
spek - focaccia
Big bites
Côte à l'os 2p
fris slaatje - champignon-, peper- of bearnaisesaus
Filet mignon
fris slaatje - saus naar keuze - verse frietjes
Tagliata van rund
tomaat - rucola - parmezaan
Traaggegaard buikspek
lentegroenten - licht mosterdsausje - bieslookpuree
Zuiderse steak tartaar
zongedroogde tomaat - parmezaan - verse frietjes
Varkenswangetjes
fris slaatje of verse appelmoes - verse frietjes
Vol au vent van hoevekip
fris slaatje - verse frietjes
Lenghaas
puree van zongedroogde tomaat en prei - groene asperge - witte wijnsaus
Scampi van de chef 9st
licht pittige getomateerde saus
Salade Scampi
Bieslookdressing - Granny Smith
Salade geitenkaas 'Crottin de Chavignol'
Gekarameliseerde appel - spek - mosterddressing - vegetarische variant mogelijk
Salade huisgemaakte kroketten 2st
kroket van Italiaanse ham & zongedroogde tomaat - bieslookdressing
Supplement extra saus
Sweet bites
Dame blanche
warme chocoladesaus – vanille ijs
Coupe kolonel
keuze uit Grey Goose of limoncello
Chocolade-moelleux
vanille ijs
Sabayon van Amaretto
vanille ijs
Crème brûlée
Kids menu
Frikandel 2st met appelmoes
Home made chicken nuggets
Vol au vent
Slaatje met rivierkreeft kroketje
Pasta, spek & champignons
Koffie/thee naar keuze