Nothing brings people together like good food.


Tip: reserveren is aangeraden

Ontdek

Onze kaart

Lees meer

Ontdek

Brassérise

Lees meer

Over Brassérise

Seizoensgebonden keuken in het hartje van de Vlaamse Ardennen

Welkom bij Brassérise!

Het verwaarloosde pand te kerzelare kreeg in 2014 een grondige make-over en is nu een eigentijdse brasserie. "Brassérise".
Een combinatie van warme houtstructuren met een moderne toets staan centraal. Gezelligheid, veel licht en de natuurlijke omgeving zorgen alvast voor de juiste sfeer. Bij mooi weer kan u ook terecht op ons terras.
Graag serveren we u klassieke gerechten met een vernieuwende Brassérise-toets. Hiervoor maken we gebruik van dagverse producten en zorgen we voor de beste prijs-kwaliteit verhouding! Zo bekomen we een menukaart met tal van mogelijkheden & voor ieder wat wils!
Iedere middag kan u bij ons terecht voor een snelle en gezonde lunch voor 14.90€.
Vermeldenswaard zijn ook de tapas die geserveerd worden bij de aperitief.

"De drang om op eigen benen te staan begon steeds meer te kriebelen."
We vonden dat het tijd werd voor "ons eigen" brasserie. Na jaren dromen en maanden van verbouwen is Brassérise een feit!
Onze zaak is een weerspiegeling van wie wij zijn; puurheid en eenvoud met een warme toets.

Ons doel is dat onze klanten een gezellige tijd beleven en met een brede glimlach Brassérise verlaten. Pas dan is onze opdracht geslaagd. Een vlotte service met een welgemeende glimlach, daar staan we voor.

We zijn gelegen in het hartje van de Vlaamse Ardennen, meer bepaald te Edelare, een deelgemeente van Oudenaarde. We zijn heel gemakkelijk te bereiken via de N8 en liggen terzelfdertijd toch tussen het groen waar je kan genieten van de rust, de natuur en het landschap. Net naast de zaak hebben we een ruime parking voorzien waar u vlot de wagen kwijt kan.

Tsoike en Hanne heten u van harte welkom!

Ontmoet ons team Op zoek naar een cadeaubon?

Brassérise

Kerzelare 94 - Oudenaarde

 

Diner 18u-21u / gesloten om 24u

Wekelijkse sluiting: Zondag - Maandag

055 61 07 14

webflow webdesign // Llamagraffix