Wij werken met verse seizoensproducten en hangen dagelijks af van wat de markt te bieden heeft. Sommige producten zijn daarom niet altijd voorraadig.
Wij danken u voor uw begrip.
Heeft u een allergie?
Aarzel zeker niet om de persoon die u bedient hierover aan te spreken.
Voorgerechten
-
Duo van kaas- en garnaalkroket
17 -
Jalapenõskroketjes met zoete dipsaus
12 -
Fine de claires nr 3. 6st.
16 -
Kort gebakken carpaccio -Belgisch wit-blauw- met truffelolie
17 -
Escargots met kruidenboter & saffraansaus
13 -
Nacho's met guacamole
9 -
krokante heilbotreepjes met verse tartaar
15 -
Kippeboutjes met zoetzuur
9 -
Lookbroodje met parmesan en tomaat *Topper*
8 -
2 kaaskroketten
15 -
2 garnaalkroketten
18 -
Scampi in de look
16
Hoofdgerechten
Klassiekers
-
Audenaerdsche stoverij van varkenswangen
22 -
Vol-au-vent van Mechelse Koekoek
22 -
Vol-au-vent van Mechelse koekoek en kalfszwezeriken
28 -
Sliptong met hoeveboter
30
Veggie
Vleesgerechten
-
Tagliata
28 -
Beef Burger 'Het Vlaams Ardennen Rund'
21 -
Kalfszwezeriken met crème van wortel en gekonfijte sjalot
33
Salade
-
Salade geitenkaas
21 -
Salade Tomaat Garnaal
26
Alle vlees- en visgerechten worden geserveerd met verse frietjes, kroketjes, puree of pasta.
Pasta
-
Pasta Meatball
21 -
Pasta Carbonara
21
Dessert
-
Dame blanche met warme chocoladesaus
9 -
Vanille ijs - gebrande hazelnoot - gezouten karamel
9,5 -
Moelleux au chocolat
9 -
Citroensorbet met limoncello
10 -
Panna cotta met rood fruit
10 -
Café glacé
10